ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής στο χώρο μας, από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες και ζαχαροτέχνες της Ελλάδας. Απευθύνονται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου, για όλα τα επίπεδα εξειδικεύσεις.

Όλες οι πληροφορίες στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

Email.: Seminars@Cakecraft.gr

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα
 • CC-SEM2

  Σεμινάριο Τούρτας Γενεθλίων με ζαχαρόπαστα Κυριακη 01/10/2023 - Σπύρος Σάγιας Εισηγητής : Σπύρος Σαγιάς Το σεμινάριο κοστίζει 90 € +ΦΠΑ = 111,6€ Διαθέσιμες Θέσεις : 10 άτομα. Ώρα έναρξης : 9:00 Το ποσό αγοράς αφορά την Προκαταβολή 50% + ΦΠΑ Το σεμινάριο είναι πρακτικό (hands on) και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν επαγγελματίες αλλά και... Διαθεσιμότητα :

 • CC-SEM3

  Σεμινάριο λουλουδιών με ζαχαρόπαστα Εισηγήτρια : Μαρία Ξερικού Το σεμινάριο κοστίζει 130 € +ΦΠΑ = 161,2€ Διαθέσιμες Θέσεις : 6 άτομα. Ώρα έναρξης : 9:00 Το ποσό αγοράς αφορά την Προκαταβολή 50% + ΦΠΑ Το σεμινάριο είναι πρακτικό (hands on) και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες.Θα πραγματοποιηθεί το Κυριακή... Διαθεσιμότητα :


 • CC-SEM1

  Σεμινάριο μοντελισμού με ζαχαρόπαστα Εισηγήτρια : Γεωργία Αμπελακιώτου - Georgias Cakes Το σεμινάριο κοστίζει 140 € +ΦΠΑ = 173,6€ Διαθέσιμες Θέσεις : 10 άτομα. Ώρα έναρξης : 9:00 Το ποσό αγοράς αφορά την Προκαταβολή 50% + ΦΠΑ Το σεμινάριο είναι πρακτικό (hands on) και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες.Θα... Διαθεσιμότητα :

 • SEM-4

  Σεμινάριο μοντελισμού με ζαχαρόπαστα Εισηγήτρια : Γεωργία Αμπελακιώτου - Georgias Cakes Το σεμινάριο κοστίζει 170 € +ΦΠΑ = 210,8€ Διαθέσιμες Θέσεις : 10 άτομα. Ώρα έναρξης : 9:00 Το ποσό αγοράς αφορά την Προκαταβολή 50% + ΦΠΑ Το σεμινάριο είναι πρακτικό (hands on) και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες.Θα... Διαθεσιμότητα :

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα