Βρώσιμοι Εκτυπωτές

Βρώσιμοι Εκτυπωτές Epson, Canon για να εκτυπώνετε σε φύλλα ζαχαροπαστας, βάφλας, φύλλα μεταφοράς, φύλλα σοκολάτας, φύλλα royal icing.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
 • CCP-S1

  Λύση σε προβλήματα του βρώσιμου εκτυπωτή σας, εάν δεν τυπώνεται συχνά και κατά την εκτύπωση δεν τυπώνει κάποιο χρώμα ή εμφανίζει γραμμές και κενά εκτύπωσης. Επικοινωνήστε μαζί μας για προβλήματα που μπορεί να έχετε με τον βρώσιμο εκτυπωτή σας.Η τιμή της υπηρεσίας είναι ανά ώρα.  Ελάχιστος χρόνος 1 ώρα.(Στης περισσότερες των περιπτώσεων είναι... Διαθεσιμότητα :

  60.00 €
  Διαθέσιμο

 • CCP-TS705

  Βρώσιμος εκτυπωτής για να κάνετε τις εκτυπώσεις σας σε βρώσιμη ζαχαρόπαστα / βάφλα. Το πακέτο περιλαμβάνει :Εκτυπωτή Canon TS705A Καλώδιο σύνδεσης USB. 5 Βρώσιμα μελάνια της SugarCraft. Οδηγίες εγκατάστασεις στα Ελληνικά.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η χρήση βρώσιμων μελανιών ακυρώνει την εγγύηση που παρέχει η CANON καθώς δεν αναγνωρίζονται επίσημα απο τη... Διαθεσιμότητα :

  210.00 €
  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

 • CCP-L1300

  Ο Epson L1300 είναι ιδανικός για επαγγελματική χρήση που θέλουν γρήγορη εκτύπωση, με πολύ χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Χάρη στα δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας (70ml). Δεν χρειάζεται να αλλάζεται μελάνια ,απλά προσθέτετε μελάνι στα δοχεία του εκτυπωτή, μελάνια σε μπουκάλια που μπορούμε να σας προμηθευσουμε. Το ενσωματωμένο δοχείο μελάνης υψηλής... Διαθεσιμότητα :

  965.00 €
  Κατοπιν Παραγγελίας

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα