×
Νομικές Πληροφορίες

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή «cookies». Αυτές οι πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να αφορούν εσάς, τις προτιμήσεις σας ή τη συσκευή σας στο διαδίκτυο (υπολογιστή, tablet ή κινητό), χρησιμοποιούνται κυρίως για να κάνουν τον ιστότοπο να λειτουργεί όπως περιμένετε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies σε αυτόν τον ιστότοπο και να αποτρέψετε τη ρύθμιση μη βασικών cookies, κάνοντας κλικ στις παρακάτω επικεφαλίδες των διαφορετικών κατηγοριών. Ωστόσο, αν το κάνετε αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας από την τοποθεσία και τις υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε.

Βουτυρόκρεμα Βανίλια



Βουτυρόκρεμα Βανίλια

ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ

  • 250γρ. Άχνη Ultra Fine
  • 80γρ. Ανάλατο Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 25γρ. πλήρες Γάλα
  • Εκχύλισμα βανίλιας

Χτυπάμε την άχνη και το βούτυρο  σε μίξερ με αναδευτήρα σε μέτρια προς χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα. Σε ξεχωριστό μπωλ αναμειγνύουμε το γάλα και μερικές σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα γάλακτος στο μείγμα βουτύρου, μια με δύο κουταλιές τη φορά. Όταν αναμειχθεί όλο το γάλα, αυξάνουμε την ταχύτητα σε υψηλή. Χτυπάμε τη βουτυρόκρεμα μέχρι να γίνει ανάλαφρη και αφράτη (περίπου 5 λεπτά).