Το

Cake Craft

εμπορεύεται είδη που αφορούν τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική και τη ζαχαροτεχνία, καλύπτοντας κάθε ανάγκη τόσο σε βρώσιμα προϊόντα όσο και σε πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, όπως επίσης και σε κάθε είδος εξοπλισμού & εργαλείων.
Απευθυνόμαστε όχι μόνο σε επαγγελματίες ζαχαροτέχνες - ζαχαροπλάστες, αλλά και σε ερασιτέχνες, η διάθεση είναι Λιανική και Χονδρική.
Η εταιρία μας προσπαθεί να είναι διαρκώς ενήμερη με της νέες τάσεις της αγοράς, για αυτό το λόγο εισάγει προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως. Επίσης, κατασκευάζει σε Ελληνικά εργοστάσια καινοτόμα προϊόντα για τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς.
Εξελίξαμε και παράγουμε σε Ελληνικό εργοστάσιο κουτιά συσκευασίας για ψηλές τούρτες ζαχαρόπαστας, πρωτοπόρα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το εργοστάσιο παραγωγής εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2008 καθώς και tuv_austria_hellas.png

Στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να είναι πρωτοπόρα και καινοτόμα, παρέχοντας λύσεις και ιδέες για να υλοποιήσετε κάθε προσδοκία σας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Πώληση Λιανική - Χονδρική
Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το Κατάστημα, ΜΟΝΟ αφού σας έχουμε ενημερώσει ,ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή.ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Δευτέρα : 10:00 - 17:00
Τρίτη : 10:00 - 17:00
Τετάρτη : 10:00 - 17:00
Πέμπτη : 10:00 - 17:00
Παρασκευή : 10:00 - 17:00
Σαββάτο : Κλειστά
Κυριακή : Κλειστά


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΠΡΟΣΒΑΣΗ


  • 750μ από των Σταθμό ΜΕΤΡΟ Αργυρούπολης
  • 100μ από την Στάση 6η Αργυρούπολης, Λεωφορεία (164,165,Β1)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

 

Για οποιαδήποτε απορία