Τρόποι Πληρωμής

 

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Cake Craft σας παραθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 

1. Στο Κατάστημα.

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελίας σας, από το κατάστημα μας μόνο αφού σας έχουμε ενημερώσει με μήνυμα (SMS) στο κινητό σας ή email ,ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή και μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα.Όλες οι παραγγελίες παραλαμβάνονται στην αρχική τους συσκευασία.

2. Με αντικαταβολή.

Τα προϊόντα αποστέλλονται και εσείς καταβάλλεται το αντίτιμο της παραγγελίας στον μεταφορέα.

Κόστος αντικαβολής 2.5€.

*Σημείωση: Oι αγορές που είναι ίσες ή ξεπερνούν το ποσό των 100 ευρώ δεν δύνανται να εξοφληθούν με μετρητά. Συνεπώς, οι προτεινόμενοι τρόποι είναι είτε η τραπεζική κατάθεση μέσω IRIS είτε η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

*Ισχύει μόνο για Courier και οχι για μεταφορικές εταιρίες.

 

3. Πληρωμή μέσω Κάρτας / IRIS Online Payments / Google Pay  

  • 3.1 Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners μέσω του συστήματος Viva payments. Μέσω του συστήματος Viva payments ο χρήστης εισάγει τις πληροφορίες της κάρτας του απευθείας στις σελίδες της Viva payments με κρυπτογράφηση 128 bit, πιστοποιημένη από την VeriSign Inc. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το ηλεκτρονικό κατάστημα και οι διαχειριστές ή ιδιοκτήτες του δεν διατηρούν και δεν αποθηκεύουν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας των χρηστών, που τεχνικώς είναι αδύνατων γιατί τα στοιχεία καταχωρούνται απευθείας στην σελίδα του Viva payments (Redirect) χωρίς το ηλεκτρονικό κατάστημα να έχει καμία παρέμβαση σε αυτά.

  • 3.2 Η υπηρεσία IRIS Online Payments είναι μία πανευρωπαϊκή λύση online πληρωμών που δίνει τη δυνατότητα στον πληρωτή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώνει τις αγορές του με απευθείας χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού χρησιμοποιώντας το web banking της τράπεζας συνεργασίας του. Η υπηρεσία λειτουργεί για όλους τους χρήστες web banking της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank, της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των χρηστών web banking της Ελλάδας, όπως επίσης και για πληρωμές μέσω των web banking εκατοντάδων ευρωπαϊκών τραπεζών (από τον SEPA χώρο). Δημοφιλής τρόπος πληρωμής αντί κατάθεσης. Πληρώνετε με ασφάλεια μέσω του δικού σας web banking, με άμεση χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού σας, χωρίς να δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.
  • Επιλέγετε το δεύτερο κουμπί μέσα στην καρτέλα που αναγράφει IRIS και ακολουθείτε τα βήματα για την ολοκλήρωση της πληρωμής.

4. Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα.

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στους διαθέσιμους λογαριασμούς της εταιρείας μας. Οι λογαριασμοί εμφανίζονται στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας, όπως επίσης αναγράφονται στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας, καθώς και ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας.

Όταν επιλέγετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στην τράπεζα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 3 ημέρες από τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία. Σε περίπτωση που η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας δεν πραγματοποιηθεί στο διάστημα των 3 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται.
Καμία παραγγελία δεν μπαίνει σε διαδικασία προετοιμασίας εάν δεν έχουμε ενημέρωση κατάθεσης από την τράπεζα ή δεν έχουμε λάβει το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο info@cakecraft.gr.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Για πληρωμές σε τράπεζα, παρακαλούμε για πληρωμή μόνο από την ίδια τράπεζα (Μεταφορά)και όχι από 3η τράπεζα (Έμβασμα) καθώς υπάρχει χρέωση 4€.

Μπορείτε να κάνετε μόνο μεταφορά από Πειραιώς σε Πειραιώς ή από Eurobank σε Eurobank χωρίς χρέωση.

Αν επιθυμείτε να επιλέξετε έμβασμα από τρίτη τράπεζα (ALPHA BANK, Εθνική Τράπεζα κτλ ), θα πρέπει να χρησιμοποιήστε την επιλογή πληρωμής με IRIS.