Προϊόντα από : Dekofee

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα
 • SC-P99

  Αντικολλητικός Πλάστης Dekofee 23x2,5cm.Με το dekofee Fondant Roller μπορείτε να απλώσετε εύκολα τη ζαχαρόπαστα, την αμυγδαλόπαστα ή την πάστα λουλουδιών στο επιθυμητό πάχος. Η αντικολλητική επιφάνεια διασφαλίζει ότι το ζαχαρωτό σας δεν κολλάει ούτε τραβάει και, σε αντίθεση με τον ξύλινο πλάστη, αυτός ο κύλινδρος μεγάλης διάρκειας παραμένει... Διαθεσιμότητα :

  8.04 €
  Ετοιμοπαράδοτο

 • SC-P101

  Με τη βοήθεια των ράβδων ζύμης μπορείτε να απλώσετε τη μάζα σας ομοιόμορφα παχιά. Αυτό το σετ περιέχει 2 μπαστούνια των 1,5 mm, 3 mm και 5 mm το καθένα και μήκος 35 cm. Διαθεσιμότητα :

  13.09 €
  Ετοιμοπαράδοτο

 • SC-P98

  Αντικολλητικός Πλάστης Dekofee 50x3,5cm.Με το dekofee Fondant Roller μπορείτε να απλώσετε εύκολα τη ζαχαρόπαστα, την αμυγδαλόπαστα ή την πάστα λουλουδιών στο επιθυμητό πάχος. Το μήκος των 50 cm κάνει τον κύλινδρο ιδανικό για το τύλιγμα μεγάλων επιφανειών, όπως το κάλυμμα ζαχαρόπαστας ενός κέικ. Η αντικολλητική επιφάνεια διασφαλίζει ότι το ζαχαρωτό σας δεν... Διαθεσιμότητα :

  20.16 €
  Ετοιμοπαράδοτο

 • SC-P97

  H επιφανεια εργασίας dekofee είναι ένα στρώμα σιλικόνης από γυάλινες ίνες, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται επίσης παγκοσμίως σε επαγγελματικά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Το επιπλέον πλατος του των 50 εκατοστών το καθιστά ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών κέικ, όπως το τύλιγμα της ζαχαρόπαστας, της αμυγδαλόπαστας και της πάστας ανθέων καθώς και για... Διαθεσιμότητα :

  29.26 €
  Ετοιμοπαράδοτο

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα